jouw wens…. maakt Ons advies
© Den Rooijen Hypotheken & Assurantiën    KvK Rotterdam  24401689     AFM vergunningnummer  12015940    KiFiD  300.010.7
Financieel advies 06-13202211
Den Rooijen Hypotheken & Assurantiën Oostdijk 15-D1 Hellevoetsluis 06-13202211 info@denrooijen.com
Ons kantoor biedt een compleet pakket verzekeringen. Deze verzekeringen hebben een uitstekende dekking voor een scherpe premie. Het kantoor werkt volledig onafhankelijk en heeft geen enkele binding met welke maatschappij dan ook. Deze onafhankelijkheid staat garant voor een objectief advies en stelt ons in staat de juiste premies en voorwaarden voor je uit te zoeken.     Denk aan:   Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren Inboedel en woonhuisverzekering Motorrijtuigenverzekeringen Ongevallenverzekering   Zorgverzekering Rechtsbijstandverzekering Caravan en kampeerautoverzekering Recreatieverzekering Hobbyverzekering Bruiloftverzekering Levens - risicoverzekeringen (sparen, studie en overlijden)   Pensioenverzekering   Lees meer....            Bij het onderdeel berekenen kan je berekeningen maken, printen en een aanvraag indienen. Tevens is het hier mogelijk om direct online jouw schadeverzekeringen en reisverzekeringen af te sluiten.   Uniek is de samenwerking op het gebied van schadeverzekeringen met Heinenoord Assuradeuren. Deze serviceprovider heeft vele volmachten en rechtstreekse agentschappen met vele verzekeraars. Voor ons zijn zij een groothandel in schadeverzekeringen. Wij kunnen je daarom de beste verzekeringen tegen de meest gunstige premie en voorwaarden aanbieden. Wilt je een premie-opgave of offerte neem dan contact met ons op.
Stel jouw vraag via WhatsApp 06-13202211
  Verzekerd van de juiste verzekering Je wilt goed verzekerd zijn, maar niet meer betalen dan nodig. Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste dekking.
Ons kantoor biedt een compleet pakket verzekeringen. Deze verzekeringen hebben een uitstekende dekking voor een scherpe premie. Het kantoor werkt volledig onafhankelijk en heeft geen enkele binding met welke maatschappij dan ook. Deze onafhankelijkheid staat garant voor een objectief advies en stelt ons in staat de juiste premies en voorwaarden voor je uit te zoeken.     Denk aan:   Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren Inboedel en woonhuisverzekering Motorrijtuigenverzekeringen Ongevallenverzekering   Zorgverzekering Rechtsbijstandverzekering Caravan en kampeerautoverzekering Recreatieverzekering Hobbyverzekering Bruiloftverzekering Levens - risicoverzekeringen (sparen, studie en overlijden)   Pensioenverzekering   Lees meer....          Bij het onderdeel berekenen kan je berekeningen maken, printen en een aanvraag indienen. Tevens is het hier mogelijk om direct online jouw schadeverzekeringen en reisverzekeringen af te sluiten.   Uniek is de samenwerking op het gebied van schadeverzekeringen met Heinenoord Assuradeuren. Deze serviceprovider heeft vele volmachten en rechtstreekse agentschappen met vele verzekeraars. Voor ons zijn zij een groothandel in schadeverzekeringen. Wij kunnen je daarom de beste verzekeringen  tegen de meest gunstige premie en voorwaarden aanbieden. Wilt je een premie-opgave of offerte neem dan contact met ons op.
jouw wens…. maakt Ons advies
06-13202211
Den Rooijen Hypotheken & Assurantiën Oostdijk 15-D1 3223 CA Hellevoetsluis 06-13202211 info@denrooijen.com NL95 INGB 0002 4962 54
Openingstijden: ma t/m do : 09:30 - 17:30 vrij : 09:30 - 17:00 za : 10:00 - 12:30 alle avonden : op afspraak
 
Verzekerd van de juiste verzekering Je wilt goed verzekerd zijn, maar niet meer betalen dan nodig is.