jouw wens…. maakt Ons advies
© Den Rooijen Hypotheken & Assurantiën    KvK Rotterdam  24401689     AFM vergunningnummer  12015940    KiFiD  300.010.7
Financieel advies 06-13202211
Den Rooijen Hypotheken & Assurantiën Oostdijk 15-D1 Hellevoetsluis 06-13202211 info@denrooijen.com
Wat is het Waarschijnlijk denkt je er liever niet aan. Maar toch: hebt je alles wel goed geregeld voor jouw nabestaanden? Een overlijden heeft immers niet alleen emotionele, maar ook financiële consequenties. Een overlijdensrisicoverzekering zal worden gesloten om in geval van een overlijden het inkomen voor de nabestaande(n) voor langere tijd aan te vullen, óf de schulden zoals hypotheek en consumptieve kredieten (gedeeltelijk) af te kunnen lossen. De verzekering keert uit als een verzekerde komt te overlijden voor de einddatum van de verzekering. Drie verschillende vormen Een gelijkblijvend Een lineair dalend (verzekerd bedrag daalt met vast bedrag gedurende de looptijd van de verzekering) Een annuitaïr dalend verzekerd bedrag (daling verzekerd bedrag neemt ieder jaar toe) Jouw voordelen van de Overlijdensrisicoverzekering De zekerheid dat de zorg voor jouw nabestaanden goed is geregeld Je zit nergens aan vast: je kan de verzekering per direct stopzetten Je betaalt de premie die bij jouw leeftijd op dat moment hoort en duur premiebetaling Wilt je meer informatie of een offerte voor een overlijdensrisicoverzekering neem dan contact met ons op.
Stel jouw vraag via WhatsApp 06-13202211
 
Nabestaandenzorg! Met een passende overlijdensrisicoverzekering blijven jouw nabestaanden goed verzorg achter! Het vangt financiële risico’s op na jouw overlijden. Bij een pensioentekort is er ook een tekort in het nabestaandenpensioen! Regel het nu het nog kan! Maak een afspraak.
Wat is het Waarschijnlijk denkt je er liever niet aan. Maar toch: hebt je alles wel goed geregeld voor jouw nabestaanden? Een overlijden heeft immers niet alleen emotionele, maar ook financiële consequenties. Een overlijdensrisicoverzekering zal worden gesloten om in geval van een overlijden het inkomen voor de nabestaande(n) voor langere tijd aan te vullen, óf de schulden zoals hypotheek en consumptieve kredieten (gedeeltelijk) af te kunnen lossen. De verzekering keert uit als een verzekerde komt te overlijden voor de einddatum van de verzekering. Drie verschillende vormen Een gelijkblijvend Een lineair dalend (verzekerd bedrag daalt met vast bedrag gedurende de looptijd van de verzekering) Een annuitaïr dalend verzekerd bedrag (daling verzekerd bedrag neemt ieder jaar toe) Jouw voordelen van de Overlijdensrisicoverzekering De zekerheid dat de zorg voor jouw nabestaanden goed is geregeld Je zit nergens aan vast: je kan de verzekering per direct stopzetten Je betaalt de premie die bij jouw leeftijd op dat moment hoort en duur premiebetaling Wilt je meer informatie of een offerte voor een overlijdensrisicoverzekering neem dan contact  met ons op.
jouw wens…. maakt Ons advies
06-13202211
Den Rooijen Hypotheken & Assurantiën Oostdijk 15-D1 3223 CA Hellevoetsluis 06-13202211 info@denrooijen.com NL95 INGB 0002 4962 54
Openingstijden: ma t/m do : 09:30 - 17:30 vrij : 09:30 - 17:00 za : 10:00 - 12:30 alle avonden : op afspraak
 
Met een passende overllijdensrisicoverzekering blijven jouw nabestaanden goed verzorgd achter! Regel het nu het nog kan!