Kunnen wij u van dienst zijn?
Hypotheken.
Pensioenen.
Sparen.
Rekenmodules.
Online verzekeren.
Verzekeringen.
Nieuws.
Abonnementen.
Informatie bij het nemen van
de juiste beslissing.
Lees meer...
Wijzer in geldzaken
uw wens... maakt Ons advies
0181-321000

© Den Rooijen Hypotheken & Assurantiën    KvK Rotterdam  24401689     AFM vergunningnummer  12015940    KiFiD  300.010.7

Delen
U kunt ieder jaar t/m 31 december uw zorgverzekering opzeggen. Tot 31 januari van het volgende jaar kunt u overstappen naar een andere zorgverzekeraar.

Een gezonde dekking voor uw ziektekosten
Iedereen die in Nederland woont of werkt is verplicht om een basisverzekering voor ziektekosten af te sluiten. Dit basispakket dekt de standaardzorg van onder andere de huisarts, het ziekenhuis en de apotheek. Voor kosten die niet door de basisverzekering worden gedekt, kunt u zich aanvullend verzekeren.

Basisverzekering
De overheid bepaalt elk jaar opnieuw wat er wel en niet in het basispakket zit. Zorgverzekeraars zijn verplicht om iedereen tegen een vaste premie voor de basisverzekering te accepteren. Jongeren tot 18 jaar betalen deze premie niet, zij zijn gratis meeverzekerd op de polis van hun ouder(s).
Voor de zorgverzekering geldt een verplicht eigen risico dat jaarlijks wordt vastgesteld. U kunt ook kiezen voor een hoger eigen risico. In dat geval betaalt u minder premie voor uw zorgverzekering.

Aanvullende- en tandartsverzekeringen
Niet alle zorg wordt gedekt door de basisverzekering. Daarom kunt u de basisverzekering met twee extra dekkingen uitbreiden: een aanvullende verzekering en een tandartsverzekering. Verzekeraars bieden deze extra dekkingen aan in pakketvorm met verschillende samenstellingen.
De aanvullende verzekering dekt de kosten voor onder andere fysiotherapie, kraamzorg, alternatieve geneeswijze, psychologische zorg en gebitsbehandelingen voor kinderen tot 18 jaar. De tandartsverzekering dekt de kosten voor behandelingen aan uw gebit en het plaatsen van kronen of bruggen.
U bent niet verplicht om een aanvullende verzekering af te sluiten. Wilt u dat toch, dan mag u de aanvullende verzekering ook afsluiten bij een andere zorgverzekeraar dan waar u de basisverzekering heeft afgesloten.

Zorgtoeslag
Heeft u een laag inkomen? Dan komt u misschien in aanmerking voor zorgtoeslag. U kunt deze aanvragen bij de Belastingdienst. Op www.toeslagen.nl treft u uitgebreide informatie aan over de zorgtoeslag.
Bent u op zoek naar een zorgverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing.

Klik hier voor meer informatie over de zorgverzekering.
CZ scoort goed volgens kiesbeter.nl. CZ komt uit op een gemiddeld rapportcijfer van 7,8. Klanten van CZ zijn vooral heel tevreden over het afhandelen van nota’s. Klik hier voor meer informatie CZ groep.
Maak hier uw offerte CZ.
Door de professionele verzekeringsadviseurs is ONVZ gekozen tot de beste zorgverzekeraar.
Klik hier voor meer informatie ONVZ.

Wilt u een offerte? Vul dan het online offerteaanvraagformulier in met uw gegevens of bel ons even.

Kies de zorgverzekering die het best bij u past!
Wij kunnen u hierbij helpen.

Klik hier voor het maken van een afspraak
of bel direct (0181) 321000.