Kunnen wij u van dienst zijn?
Hypotheken.
Pensioenen.
Sparen.
Rekenmodules.
Online verzekeren.
Verzekeringen.
Nieuws.
Abonnementen.
Informatie bij het nemen van
de juiste beslissing.
Lees meer...
Wijzer in geldzaken
uw wens... maakt Ons advies
0181-321000

© Den Rooijen Hypotheken & Assurantiën    KvK Rotterdam  24401689     AFM vergunningnummer  12015940    KiFiD  300.010.7

Delen

Ons kantoor biedt een compleet pakket verzekeringen. Deze verzekeringen hebben een uitstekende dekking voor een scherpe premie. Het kantoor werkt volledig onafhankelijk en heeft geen enkele binding met welke maatschappij dan ook. Deze onafhankelijkheid staat garant voor een objectief advies en stelt ons in staat de juiste premies en voorwaarden voor u uit te zoeken.

                                                                                                  

Denk aan:

 

 

Lees meer....        Klik hier voor de productwijzers verzekeringen.

 

Bij het onderdeel Online verzekeren kunt u berekeningen maken, printen en een aanvraag indienen. Tevens is het hier mogelijk om direct online uw schadeverzekeringen (ook voor in het buitenland!), uitvaartkostenverzekering, risicoverzekering en reisverzekeringen af te sluiten.

 

Uniek is de samenwerking op het gebied van schadeverzekeringen met Heinenoord Assuradeuren. Deze service provider heeft vele volmachten en rechtstreekse agentschappen met vele verzekeraars. Voor ons zijn zij een groothandel in schadeverzekeringen. Wij kunnen u daarom de beste verzekeringen  tegen de meest gunstige premie en voorwaarden aanbieden. Wilt u een premie-opgave of offerte neem dan contact met ons op.